PUPPENlaatste wijziging 15-10-2017.

Er word 1 nest verwacht.

Op dit moment staan er op de wachtlijst, voor het  nestje Van Shelly, al veel liefhebbers voor een pup. Zoveel zelfs dat het niet zeker is dat iedereen een pup kan krijgen. Ik kan nieuwe aanvragen dan ook niet meer aannemen.

Contact

Het verwachte nestje:

De Mama, She's The One From Maro's Little Home. (Shelly) verwacht rond 22 november een nestje. U kunt zich opgeven voor de wachtlijst.2 Foto's van e Papa Multy Kampioen Mister Rico My Precious Blue Stars. Ned. Jeugd- Nederlands- Duits Jeugd en Duits VDH Kampioen.


De Mama, She's The One From Maro's Little Home. (Shelly) 

Dit is Toby uit het vorige nest (4-10-2016) van Rico en Shelly. 

Mister Rico My Precious Blue Stars mijn dekreu, is Ned. Jeugd-. Ned-,Duits jeugd- en Duits VDH kampioen is de lijn waarin ik fok. Ook gebruik ik soms buitenlandse dekreuen. 

Ik fok uitsluitend met Yorkshire Terriėrs die voldoen aan de rasstandaard opgesteld door de FCI voor de Yorkshire Terriėrs.

Dat betekend dus dat niet met Yorkshire Terriėrs wordt gefokt zowel de dekreu en teef, die niet binnen de in de rasstandaard genoemde max. van 3.1 kilo valt en niet kleiner dan 2,4 kilo zijn.  Voorwaarden is wel  dat het normale bevallingen moeten zijn. Laat u niks wijsmaken dat het beter is om met teven van rond de 4 kilo te fokken. Men krijgt namelijk hele grote puppen die volwassen groter dan de 4 kilo worden. Rasstandaard is max. 3,1 kilo

Een heel enkele keer fok ik met een teef die groter is dan de rasstandaard.

Ik ben tegen mini's of ook wel teacups genoemd

  


Foto's Rico HIER